036-5247112 info@psyas.nl

Aanmelding en wachttijden

 

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 9 en 17 uur. Bij geen gehoor kunt u uw bericht inspreken op het antwoordapparaat (graag uw naam en telefoonnummer duidelijk vermelden). Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Indien mogelijk dezelfde dag, anders zeker binnen een werkweek. Indien u wel belt maar geen bericht achterlaat zal er geen contact met u worden opgenomen. U kunt zich ook via het aanmeldformulier op de website aanmelden.

Bij ons gaat de wachttijd in nadat u zelf contact met de praktijk hebt opgenomen.

Let op: de meeste psychologen hebben met alle verzekeraars een contract waardoor de zorg vergoed wordt. Er gelden enkele uitzonderingen;

  • De psychologen van PAS hebben geen contract met Menzis en de daaronder vallende merken als Anderzorg en Hema. Als u bij Menzis bent verzekerd, en toch graag bij een van onze psychologen in behandeling wil, neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en beperkingen van de vergoeding.
  • Voor cliënten verzekerd bij VGZ en merken (Univé, Zeker, Bewust, UMC, IZA, IZZ, SZVK, Zorgzaam) kan de wachttijd langer zijn.

Wachttijden per 06 januari 2021

Bert Voerman: aanmeldingswachttijd 6 weken / behandelwachttijd 1 week

Dé Waterman: aanmeldingswachttijd 3 weken / behandelwachttijd 1 weken

Alexandra Valdink: aanmeldingswachttijd 12 weken / behandelwachttijd 1 week

Vera Barczuk: aanmeldingswachttijd 10 weken / behandelwachttijd 1 week

Melanie Broekhof: aanmeldingswachttijd 1-2 weken / behandelwachttijd 1 week

Linde van Geel: aanmeldingswachttijd 4 weken / behandelwachttijd geen

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).